Підвезли "бавовни": У Росії горів великий оборонний завод "Уралмаш"

У російському Єкатеринбурзі 1 квітня спалахнула пожежа на одному із найбільших оборонних заводів "Уралмаш". Про це пишуть роспабліки, передають Патріоти України.

На заводом піднявся стовп чорного диму. В одному з цехів горить покрівля. Вогонь міг охопити близько 800 метрів.Про причину займання та постраждалих поки не повідомляється. Влада РФ офіційних коментарів поки не дала. "Уралмаш" виготовляє обладнання для металургії, гірничодобувної промисловості та енергетики.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...