Підвів крій: У Юлії Тимошенко під час виступу стався конфуз із одягом (фото)

Юлія Тимошенко не припиняє свої фешнексперименти. Кожним своїм виходом вона демонструє чудове почуття стилю. Новий її вихід не став винятком, зазначають Патріоти України.

Нардепка з'явилася у стінах парламенту у ніжному образі кольору топленого молока. Вона поєднала приталений елегантний жакет із золотими ґудзиками та блискавками на надгрудних кишенях із спідницею-олівцем із золотими лампасами.

Все було б чудово, якби не крій вбрання, який підвів Юлію Володимирівну. Під час виступу за трибуною було помітно, як жакет на талії між ґудзиками розійшовся.

Але це не зіпсувало загального враження від аутфіту політикині. Тимошенко продемонструвала дуже гарну нову зачіску, яка додала її луку м'якості та романтичності. Замість пучка, з яким вона останній час ходила, нардепка постала із красивими локонами, скріпленими ззаду у хвіст. Волосся Юлія Володимирівна уклала собі на одне плече.

Свій образ депутатка доповнила оптичними окулярами у вишуканій чорній оправі, лаконічними сережками-кільцями, ніжним макіяжем і французьким манікюром.

Джерело: ТСН.ua

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...