Підвозила боєприпаси - починалися обстріли: Як українські бійці знищили машину окупантів (відео)

У середу, 29 квітня, в Луганській області бійці Збройних сил України із протитанкового ракетного комплексу (ПТРК) підірвали автомобіль окупантів.

На Донбасі у зоні бойових дій українські військові знищили із протитанкового ракетного комплексу автомобіль бойовиків. Про це інформує прес-центр штабу операції Об’єднаних сил (ООС), повідомляють Патріоти України.

У середу, 29 квітня, в Луганській області бійці Збройних сил України із протитанкового ракетного комплексу (ПТРК) підірвали автомобіль окупантів, який доставляв їм боєприпаси.

«Надходили доповіді про те, що є машина, яка возить туди боєприпаси. Тому що після приїзду туди машини, починалися обстріли, активізувалися обстріл в нашу сторону. Була команда знищити – зробили», – розповіли українські бійці.

Також у штабі нагадали, що 28 квітня в зоні проведення ООС у Луганській області загинув військовий Олексій Лісін, 1990 року народження. У районі, де загинув боєць, бойовики обстріляли житлові квартали Золотого-4 і пошкодили кілька будинків мирних жителів.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...