Пєсков повідомив, що Путін готовий обговорювати із Зеленським Крим, але за однієї умови

Окупантам дуже потрібна вода в Криму. І вони готові її витіснити з недосвідченого популіста будь-яким шляхом

Президент Росії Володимир Путін готовий обговорювати з президентом України Володимиром Зеленським Крим в контексті прикордонного співробітництва щодо лінії регіонів двох країн. Про це заявив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання журналіста, зазначають Патріоти України.

"Наші українські візаві кажуть: ми будемо обговорювати Крим. Але якщо обговорювати Крим в плані розвитку прикордонного співробітництва, а Росія має прикордонне співробітництво по лінії регіонів з зарубіжними країнами, - якщо в цьому плані, то я впевнений, що Путін буде готовий", - сказав Пєсков.

Він додав, що "якщо обговорювати щось інше, а не те, що Крим - регіон РФ, то ніхто не буде ніколи ні з ким це обговорювати".

Представник Кремля нагадав, що "в конституції чорним по білому написано, що це кримінальний злочин - говорити про відчуження територій Російської Федерації".

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...