Пєсков прокоментував повідомлення ЗМІ про те, що Путін через посередників пропонував США "заморозити" війну в Україні

У середу, 14 лютого, прессекретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков відреагував на повідомлення ЗМІ про те, що Путін через посередників пропонував "заморозити" війну в Україні. Про це повідомляє Інтерфакс, передають Патріоти України.

За словами Пєскова, «це неправда». Reuters із посиланням на три джерела в РФ повідомляв, що США відхилили пропозицію російського диктатора Володимира Путіна про нібито припинення вогню в Україні після контактів між посередниками.

Джерела в РФ сказали журналістам, що Путін у 2023 році публічно і приватно через посередників (зокрема й арабських партнерів на Близькому Сході) нібито посилав Вашингтону сигнали про те, що готовий розглянути варіант припинення вогню в Україні.

Також журналісти додали, що Путін пропонував заморозити війну на «нинішніх лініях і не бажав поступатися українською територією».

Раніше російські ЗМІ повідомляли, що колишній ведучий Fox News Такер Карлсон після інтерв'ю з диктатором заявив, що Путін «не під запис сказав йому, що готовий піти на серйозний компроміс щодо України».

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували цю заяву й назвали її черговим «вкидом». За їхніми словами, потік нібито «мирних пропозицій» РФ свідчить про те, що повністю захопити ці території вони не можуть, тому пропонують їх нібито «подарувати».

23 грудня газета The New York Times повідомила, що попри нещодавні заяви російського диктатора Володимира Путіна про те, що його цілі у війні проти України не змінилися, через закулісні канали дипломатії він сигналізує про те, що готовий укласти угоду.

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...