Пєсков просто у захваті: У Кремлі похвалили Байдена за "стриману" реакцію на падіння ракети в Польщі

У Кремлі похвалили Байдена за "стриману" реакцію на падіння ракети в Польщі

Російським пропагандистам сподобалося, як президент США Джо Байден відреагував на падіння ракети в Польщі 15 листопада. Коментар американського голови з цього приводу назвали "стриманим", передають Патріоти України.

Там навіть заявили, що готові "похвалити" президента Сполучених Штатів. "Кремль уперше за тривалий час похвалив США та Байдена – за стриману і професійну реакцію на інцидент із ракетою в Польщі", – йдеться в повідомленні.

Проте офіційна Москва, як додали російські "журналісти", вітати Байдена із 80-річчям все одно не збирається. Нагадаємо, що він відсвяткує день народження 20 листопада. Причиною у кремлівському пулі назвали те, що американський президент не привітав свого російського колегу Володимира Путіна, коли останньому виповнилося 70.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...