Пєсков розповів, що Путін робитиме у свій день народження

Російський диктатор Володимир Путін у свій день народження зустрінеться із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав (СНД). Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Зазаначається, що лідери країни СНД приїдуть до Москви на саміт, який відбудеться наступного тижня, 7 жовтня. «Особливо святкового нічого не буде. О пів на день у нього (Путіна - ред.) будуть непублічні робочі зустрічі, і ввечері, дійсно, будуть глави держав СНД у президента. Ми додатково вам все повідомимо», – сказав речник Путіна Дмитро Пєсков.

Пєсков зазначив, що «наступного тижня буде повноформатне засідання Ради глав держав-учасниць СНД з досить повним порядком денним». Як відомо, 7 жовтня диктатору Путіну виповнюється 72 роки.

"Геніальний" план провалився: Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:30

Росіяни зазнають невдачі у своїх останніх спробах захистити новітні танки Т-90М, які президент РФ Володимир Путін називає найкращими у світі. Це має стати уроком для виробників танків на Заході. Про це повідомляє Forbes, передають Патріоти України. Авт...

А що б ви зробили?

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 15:00

Відкриваємо нову рубрику: що нинішня влада робить неправильно – і як би діяв Уряд національної єдності (і порятунку). Часто чуємо це питання, коли критикуємо владу: "А що б зробили ви?". Давайте розберемо на конкретному прикладі. І фронт, і прифронтова...