Пєсков "відморозився" від питання щодо ЗРК на адмінбудівлі

Питання про встановлення на даху будівлі міністерства оборони РФ у Москві зенітно-ракетного комплексу (ЗРК) Панцир-С варто ставити представникам цього відомства. Про це заявив прес-секретар президента Дмитро Пєсков у відповідь на запитання журналістів, повідомляє провладне російське інформагентство Інтерфакс у п'ятницю, 20 січня, передають Патріоти України.

Таким чином, російський чиновник прокоментував відповідні повідомлення низки ЗМІ. "Тут я хочу вас повністю переадресувати таки до нашого міністерства оборони", - сказав він.

За його словами, російське оборонне відомство "несе відповідальність за безпеку країни в цілому і столиці зокрема". "Про всі заходи, які вживаються, краще питати там - у міністерстві оборони", - підсумував Пєсков.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...