Пікантний нюанс: Кива намагався прорватися до Медведчука через "журналісток"-ескортниць, - ЗМІ

Вбивство зрадника Іллі Киви розкрило неприємні моменти з життя московської тусовки "журналістів", які втекли з України. Як повідомляє проект ВЧК-ОГПУ, більшість телеведучих, які працювали на каналах, підконтрольних соратнику Киви Віктору Медведчуку, пов'язані великим ескортним ком'юніті Москви за підтримки дружини кума Путіна Оксани Марченко, передають Патріоти України.

"Після початку СВО вона випала з публічного простору, проте, як і раніше, тримає руку на пульсі медійки, зокрема завдяки успішно "спродюсованим" Діані Панченко та Тетяні Поп. З тієї ж Панченко дружина Медведчука знайома багато років, а 2021-го Діана модерувала прес-конференцію дружини голови ОПЗЖ", - пише канал.

Вся діяльність так званої "журналістської" тусовки зрадників крутиться навколо бюджетів, виділених на черговий проект "Медведчук". Його куратором призначено юриста, екс-заступника генпрокурора України Рената Кузьміна. Він розподіляє мільйони рублів не лише на родичок та наближених.

"Кому, коли і скільки" Кузьміну підказує, зокрема, Оксана Марченко. Цікаво, що гонорари підконтрольні їй журналісти отримують не так за медійну підтримку чоловіка, як за перевірені здібності приносити вигоду ОПЗЖ "через ліжко", - пише канал.

За даними інсайдерів проекту, цим намагався скористатися Ілля Кива – відомий друг ескортниць. ЗМІ ще у 2021 говорили про роман Киви та Панченка, якій екс-депутат перейшов "у спадок" від старшої подруги Тетяни Поп. Втім, у пропагандистки були й інші "інтереси", зокрема екс-міністр МВС України часів Януковича Віталій Захарченко. Крім нього, у спонсори "журналістки" записують і бізнесмена Амрама Петросяна, якого називали "кумом Поп". Кажуть, саме він купив їй будинок в Одинцовському районі і трійку чорних Мерседесів.

Канал зазначає, що Петросян зараз є важливою дипломатичною ланкою між Росією, Україною та Заходом, отримуючи кошти з російського бюджету. А Тетяна Поп зручно вбудовалась у фінансові потоки, представляючи себе міжнародним діячем через свою організацію "Внуки", хоча починала вона як і багато хто з участі в проекті "Дом-2".

"Кива також хотів припасти до джерела Медведчука та отримати свою частку, зокрема, у русі "Інша Україна". Однак будь-які спроби підступитись блокував Ренат Кузьмін. Саме тому екс-нардеп ОПЗЖ спробував відновити стосунки з Діаною Панченко та її "продюсером" Тетяною Поп, щоб через журналісток вийти або на Оксану Марченко, або на голову ОПЗЖ. Для цього Кива навіть перебрався в Одинцовський район ближче до Поп", - пише канал.

Кива був помічений з Поп у SKY FITNESS-центрі, не кажучи вже про спільні бесіди в ресторанах на очах у всіх. Однак отримати заповітний доступ до "тіла", а заразом і фінансування, зрадник просто не встиг.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...