Пікнік на узбіччі для ворога завершився фатально: Український танк знищив групу російських військових (відео)

Українські захисники невпинно продовжують знищувати російських окупантів. Армія країни-агресора зазнає втрат щодня. Ліквідація загарбників відбувається цілими групами, передають Патріоти України.

Про це свідчить чергове відео, на якому показано успішну роботу бійців Збройних сил України. Зокрема, вTelegram опубліковано кадри знищення групи окупантом танком.Зазначається, що танк батальйону К-2 54-го ОМБр ліквідував групу російських окупантів, що базуються в Луганській області. Військові злочинці РФ влаштували "пікнік", проте він виявився для них фатальним.

На епічному відео показано, як загарбники біжать попереду української бронетехніки, яка успішно знищує їх один за одним. Все це відбувається на одній із польових доріг.

У результаті вижити не вдалося жодному з окупантів. Армія України провела точну операцію щодо "демілітаризації" ЗС РФ.

Як відомо, за попередню добу воїни ЗСУ ліквідували ще 820 окупантів, на ранок 4 березня загальні безповоротні втрати окупаційної армії РФ в живій силі досягли 152 тисяч.

Крім того, 3 березня захисники України знищили ворожий бомбардувальник Су-34. Цікаво, що це сталося над окупованим з 2014 року містом Єнакієвого Донецької області. Оскільки звідти до лінії фронту майже 30 км, спочатку російські загарбники припустили, що літак було збито внаслідок "дружнього вогню" російської ППО.

У Повітряних силах заявили, що один із пілотів ворожого Су-34 загинув одразу, другий перебував у тяжкому стані. Тим часом поки окупаційна "влада" запевняє, що обидва пілоти живі, у провоєнних російських пабліках вже надвечір постили фото з Су-34 і підписами типу "Вічного польоту, брати".

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...