Пілот літака зі 193 пасажирами на борту втратив свідомість під час польоту: Чим все скінчилось

Один із пілотів авіакомпанії Великої Британії еasyJet втратив свідомість під час польоту з Лондона до Лісабона. Під час інциденту на борту літака перебувало 193 пасажири, передають Патріоти України.

Через неочікувану проблему зі здоров’ям у працівника рейсу, було оголошено червоний рівень тривоги, пише Mirror. Сигнал подається з метою захисту пасажирів та бортпровідників. Зазвичай у таких ситуаціях пілоти зобов’язані здійснити термінову посадку в найближчому, спеціально відведеному місці.

Літак, на борту якого перебувало майже 200 пасажирів, вилетів із лондонського аеропорту Лутон та прямував до Лісабона. Проте, під час перельоту, другому пілоту стало зле, унаслідок чого він втратив свідомість. У салоні літального апарату почалася паніка, адже екіпажу довелося оголосити червоний рівень тривоги.

На щастя, іншому льотчику вдалося успішно приземлитися, тому ніхто із пасажирів не зазнав пошкоджень. Після прибуття до столиці Португалії потерпілого одразу доставили до лікарні Санта-Марія. Подібний випадок серед працівників авіаліній стався не вперше. Минулого року літак компанії Ryanair здійснив аварійну посадку в аеропорту Фару, адже одному з пілотів стало зле.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...