Піонтковський пояснив, чому Байден не хоче визнавати Росію спонсором тероризму

Визнання Росії країною-спонсором тероризму Сполученими Штатами призвело б до необхідності вводити санкції проти союзників Вашингтона. Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський в ефірі телеканалу Freedom, передають Патріоти України.

"Американці дуже серйозно ставляться до законів. Якби РФ була оголошена терористом, за законами вони б завтра повинні були б накладати санкції на своїх союзників - Францію і Німеччину. Які, попри всі санкції, мають широкий об'єм економічних відносин із Росією. Також санкції очевидні проти Індії та Китаю за торгівлю з державою-терористом. На це Байден не готовий", - сказав Піонтковський.

Він нагадав, як Байден, який надає великого значення відносинам із союзниками, блокував санкції проти "Північного потоку-2", щоб не псувати стосунки з тодішнім канцлером Ангелою Меркель. Піонтковський також зазначив, що важливіше заяв про тероризм є те, скільки зброї США нададуть Україні для протистояння російському вторгненню.

"Вони зацікавлені": РФ може затягнути війну ще на роки, - експерт

четвер, 16 травень 2024, 10:25

Кремль буде намагатися затягнути війну якнайдовше або змусити Україну піти на замороження конфлікту. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. "Ясне діло, що вони (рос...

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...