Піонтковський пояснив, чому Путін змінив стратегію і тепер знищує критичну інфраструктуру України

Президент Росії Володимир Путін після попередження США про наслідки застосування ядерної зброї виробив іншу стратегію війни проти України. Про це розповів політолог Андрій Піонтковський на телеканалі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Москва виробила іншу стратегію після того, як були висловлені попередження вищим керівництвом США особисто Путіну, що у випадку використання в Україні ядерної зброї він особисто буде вбитий, і на Росію чекають важкі наслідки. Подробиці розшифрували відставні генерали Петреус і Годжес – впродовж пів години буде знищений Чорноморський флот з його прибережними базами, а потім, якщо цього буде недостатньо, то конвенційні сили НАТО вступають у прямі бойові дії з російськими збройними силами", - пояснив Піонтковський.

За словами політолога, російське керівництво заявило, що ядерна війна неможлива, тому вони вирішили знищити критичну інфраструктуру України.

"У РФ зробили такий висновок: ядерна війна нам і не потрібна, ми знищимо українську інфраструктуру. Заженемо її у 18 століття, конвенційною зброєю знищимо енергетичну інфраструктуру, паливно-енергетичний комплекс, залізничні шляхи й так далі. І цю стратегію вони почали втілювати, і втілюють вже другий тиждень", - резюмував експерт.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...