Піонтковський розповів про дуже серйозні проблеми Путіна

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський вказав на дивні речі, які відбуваються в оточенні російського президента Володимира Путіна і висловив впевненість, що диктатор готовий вбивати своїх політичних супротивників. Про це Піонтковський говорив в ефірі програми "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно, зазначають Патріоти України.

"Якщо раптом знадобиться більше вбивати, він це буде робити. У Путіна дуже серйозні проблеми...", - констатував Піонтковський.

Він наголосив, що те, що здійснює Путін, це вже не зовнішня політика, а ідеологія або навіть квазірелігія режиму: ненависть до Заходу, прагнення взяти у нього якийсь реванш за поразку в Третій світовій холодній війні.

"Путін неминуче втягнеться в якісь зовнішньополітичні авантюри і неминуче зазнає в них поразки. Те, що вже зараз відбуваються дивні речі в його оточенні - найближчі соратники зі скелі падають, сам він раптом зникає і йде в бункер - це велика політична втрата для путінської пропаганди", - зазначив політолог.

Він додав, що Путін фактично заявив усьому світові, що його вакцина "Супутник" абсолютно не ефективна, оскільки в його оточенні захворіли десятки людей.

"Я вважаю, що він як раз бреше. Заради чогось настільки небезпечного і збиткового для нього, що він готовий пожертвувати своїм основним пропагандистським інструментом - так званою "м'якої силою" проти Заходу. Щось серйозне відбувається в бункері. Я думаю, це як раз дискусія, пов'язана з цією зовнішньополітичною квазірелігією і його викарбуваною формулою "вони здохнуть, а ми всі - в рай". Мабуть, навіть в найближчому оточенні не всі згодні з цим формулюванням", - резюмував Піонтковський.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...