Піонтковський зробив прогноз, чи наважиться Лукашенко дати наказ білорусам напасти на Україну

Самопроголошеному главі Білорусі Олександру Лукашенку ніколи не вдасться наважитись віддати наказ своїм військам вступити у війну проти України. Навіть попри те, що особисто Путін вирішив вилізти з бункера й навідатись до нього "в гості". Звісно, це може змінити його думку, однак це не стосуватиметься питань "війни та миру". Про це розповів російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Лукашенко ніколи не дасть наказу білорусам напасти на Україну. І так зване ополчення він збирає про всяк випадок, щоб часом російські війська не зайшли в Білорусь й не витіснили його", – переконаний Піонтковський.

Він зазначив, що Лукашенко хвилюватиметься лише за те, щоб зберегтися при владі. Хоча він зараз перебуває у дуже скрутному становищі, зауважив публіцист. "Путін його змушує послати білоруські війська (на війну проти України – ред.). Лукашенко чудово розуміє, що його ж армія зможе повернути зброю проти нього", – сказав Піонтковський.

Тож в цьому діапазоні білоруський диктатор нічого не чекає від візиту Путіна в Гродно.

Джерело: 24 канал

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...