Пішли і потрапили в "мішок": Окупант розповів дружині, як неузгодженість дій командирів призвела до втрат

Окупаційні війська РФ вирішили піти в атаку на Донецькому напрямку, проте їм завадила неузгодженість між власними підрозділами. У результаті піхота ворога зазнала втрат, передають Патріоти України.

Про це свідчить аудіоперехоплення, надане OBOZREVATEL хакерським угрупованням "Фронтові розмови окупантів". Зокрема, один з окупантів, які планували бойовий вихід, розповів, як загарбники потрапили в "мішок" до захисників України.

"Я знаю, що у вас там загинули. Ти ж казав, що підірвався хтось у вас на гранаті", – сказала йому дружина. У відповідь військовий РФ на ім'я Микола заявив, що втрат зазнав не його підрозділ, а піхотинці.

"Це піхота. Вони дебіли, їм сказали, підемо о сьомій ранку разом із нашими, наші підуть першими. Наші-то не дебіли, вміють, а в них якийсь дебіл їхній піхотний сказав: "Х**і ми будемо їх чекати, давайте зараз підемо, самі все зробимо – і без спецназу впораємося", – і погнав їх о шостій вечора. Прийшли прямо до "укропів" у мішок, знаючи, що вони праворуч-ліворуч і прямо сидять. Їх майже оточили", – розповів загарбник.

Увага! Відео 18+! Містить ненормативну лексику!

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...