"Пішли вперед під прикриттям БМП": Нацгвардійці дали відсіч окупантам, які намагалися прорватися на Харківщині (відео)

Російські окупанти пішли у штурм на Харківському напрямку, використовуючи для прикриття бронетехніку. Як повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України 13 жовтня, на Харківському напрямку оборону, зокрема, тримають воїни бригади Спартан, передають Патріоти України.

«Бронетехніку на цій ділянці фронту росіяни використовують не часто. Цього разу пішли вперед під прикриттям БМП», — прокоментували у МВС кадри відбиття штурму.

Штурм ворога було відбито — аеророзвідники бригади Спартан зупинили росіян влучними ударами fpv-дронів та скидами. Коли саме було відзняте відео у МВС України не уточнили.

Ситуація на Харківському напрямку

Прочитав напам'ять вірш Пушкіна, але це не допомогло: У Росії французького дослідника засудили до ув’язнення

понеділок, 14 жовтень 2024, 21:04

Суд Москви засудив 48-річного французького дослідника Лорана Вінатьє до трьох років позбавлення волі через порушення російського закону про іноагентів. Про це повідомляє Reuters у понеділок, 14 жовтня, передають Патріоти України. Зазначається, що Вінат...

"Подякувати за звільнення від фашизму та вибачитися за русофобію": Депутат Європарламенту приїхав до Москви

понеділок, 14 жовтень 2024, 20:31

Депутат Європарламенту від Словаччини Любош Блаха відвідав Москву, аби «подякувати за звільнення від фашизму», а також «перепросити за русофобію на Заході». Він опублікував відео, де гуляє по Красній площі та згадує про «слов’янське братерство», повідо...