Пішли вслід за "русским военным кораблем": ЗСУ знищили окупантів разом із технікою (відео)

У середу, 18 травня, українські десантники ударили по позиціях ворога та знищили бойову машину піхоти разом з окупантами. Кадри з безпілотника стали підтвердженням гарної роботи українських артилеристів. Розгромили російських фашистів на одному з напрямків оборони бійці 25-ї окремої Січеславської повітрянодесантної бригади. Про це повідомило командування десантно-штурмових військ ЗСУ, передають Патріоти України.

Військові показали відео, як українська артилерія працює по ворожих позиціях. Як видно з кадрів, українські захисники вогнем артилерії знищили або серйозно пошкодили одну БМП російських загарбників.

Бойова машина ворога розташовувалася біля будівлі. Поруч із БМП видно декілька влучань снарядів, один з яких імовірно і призвів до знищення бронетехніки. Також снаряди влучали у траншеї, які ворог облаштував біля дороги та кількох будівель. Самі ж окупанти під час обстрілу намагалася сховатися у польовому укритті, але їм це не вдалось.

"Бойова машина піхоти та "заблукалі" окупанти пішли вслід за "русским военным кораблем", – прокоментували кадри українські десантники. Вогонь української артилерії коригував безпілотник, який вів спостереження за ворожими позиціями.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...