"Пішов - і слава Богу": Кошовий дивно висловився про конфлікт з Богданом (відео)

Євген Кошовий зізнався, що мав складні відносини із колишнім главою ОПУ.

Актор студії "Квартал 95" і друг президента України Євген Кошовий заявив, що мав серйозний конфлікт з ексголовою Офісу президента Андрієм Богданом. Разом з тим, він не захотів розголошувати його деталі, підкресливши, що це дуже особисте. Про відносини з Богданом комік розповів в інтерв'ю головній редакторці сайту "Гордон" Олесі Бацман, передають Патріоти України.

Зокрема, журналістка запитала у Кошового, чому йому не подобається Богдан, проте почула ухильну відповідь. "Навіщо? Давай не будемо про це. Не хочу. Це дуже особисте. Облишмо виносити це все на загальний огляд. Не хочу навіть про це говорити", – сказав актор.

Бацман уточнила, чи йде мова про особистий конфлікт, який переріс у щось більше. "Не те щоб особистий конфлікт. Просто... Не хочу, все. Пішов – і слава Богу", – коротко резюмував Кошовий.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...