Пішов на прийом із підбитим Данилюком оком: Милованов поскаржився на американську медицину

Радник глави Офісу президента Тимофій Милованов, якого екс-секретар РНБО Олександр Данилюк вдарив в обличчя, поскаржився на медицину в США, куди він полетів з підбитим оком. Великий пост про те, чим займається Милованов в США, він опублікував у своєму "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України.
Радник керівника ОП розповів, що другий день в Америці він витратив на відновлення свого американського телефонного номера і візит в лікарню швидкої допомоги, щоб перевірити око. Після того, як він розібрався з відновленням номера, Милованов подзвонив в медичну страхову компанію, щоб з'ясувати, куди звернутися, щоб перевірити стан ока. Після цього українського чиновника відправили в лікарню, що знаходиться поряд з ним.
В службі "urgent care", куди зазвичай в США приходять без запису, йому повідомили про те, що доведеться почекати три години, поки його прийме доктор. Після чого дівчина, яка перебувала на реєстрації, заявила, що Милованова не зможе прийняти терапевт, так як вони бояться брати пацієнта з травмою ока і можливо голови.
Після цього Милованова перевірила на наявність зброї лікарняна поліція і залишила чекати прийому на дві години. "Нарешті мене прийняли. Посередині - стан війни. Люди на ліжках в коридорах. Занадто мало лікарів. Однак багато медсестер витрачають велику частину свого часу на заповнення документів. Пацієнти чекають уваги кілька годин. Я провів там три години. Лікар приходив двічі. Третя медсестра. Зробіть комп'ютерну томографію, щоб перевірити, чи немає травм голови. Його тут немає. Вони прописали мені знеболюючі і деякі інші ліки і відправили додому", - поділився Милованов.

 Милованов после избиения Данилюком пожаловался на медицину в США

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...