Після акторів узялися за зірок футболу: Окупанти в "ЛНР" видали Зінедіна Зідана за ветерана війни

Влада так званої луганської народної республіки використовувала фотографії знаменитих світових особистостей, щоб проілюструвати успіхи радянських воїнів під час Другої світової війни. Пропагандисти розмістили знімки на стенді "Алчевці – Герої радянського ордена слави", передають Патріоти України.

Окрім знаменитих голлівудських акторів Ештона Катчера та Джонні Деппа, дісталося і легендарному французькому футболісту Зінедіну Зідану. Екстренер "Реала" у "ЛНР" перетворився на Снесарьова Володимира Семеновича.

Зазначимо, що Снесарьов в 1944 командував ескадрильєю 11-го гвардійського винищувального авіаполку 1-ї мінно-торпедної авіадивізії ВПС Чорноморського флоту. На той час він здійснив 302 бойові вильоти, взяв участь у 32 повітряних боях, збивши 12 ворожих літаків особисто і ще 4 — у складі групи.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...