Після будь-якого фіналу війни в Україні Путін захоче помститися Заходу: Командувач армії Британії закликав бути готовими 2027 року до війни з віссю зла

Командувач армії Британії закликав готуватися до війни за три роки

Армія Великої Британії повинна бути готовою за три роки вести війну проти "країн осі" - Росії, Китаю, Ірану та Північної Кореї. Про це заявив командувач збройних сил країни генерал сер Ролі Вокер, повідомляють Патріоти України з посиланням на Sky News.

За словами Вокера, російський диктатор Вололимир Путін вийде зі свого вторгнення в Україну "дуже, дуже небезпечним" і "захоче відплати" проти західних країн, які підтримують Київ. Така ситуація може виникнути незалежно від того, виграє чи програє РФ.

"Суть у тому, що коли ви думаєте, що вони (росіяни - ред.) занепали духом, вони з ревом повернуться, щоб помститися", - додав генерал.

Генерал також допустив вторгнення Китаю на Тайвань, розповів про наміри Ірану створити ядерну зброю та нагадав про загрозу з боку Північної Кореї.

За його словами, всі чотири вищезгадані країни налагоджують відносини між собою, вони обмінюються зброєю та технологіями.

"От чому до 2027-2028 років це зближення може досягти свого роду єдності, і ваша здатність впоратися з ними окремо - з конкретною кризою, яка може бути врегульована за допомогою системи, яка базується на правилах, - я думаю, значно зменшиться", - вважає Вокер.

Водночас він зазначив, що Британія "не перебуває на неминучому шляху до війни", але їй необхідно терміново відновити надійну силу, щоб забезпечити стримування.

При цьому він також попередив, що армія програє, якщо дотримуватиметься застарілих уявлень про війну замість адаптації до нових технологій, які змінюють поле бою.

Ключовим, з огляду на брак часу, генерал Волкер вважає інновації та адаптацію до використання автономної зброї, штучного інтелекту та інших форм нових технологій, як це робить українська армія проти Росії.

"У нас є достатньо часу, щоб підготуватися, діяти та забезпечити відновлення надійних сухопутних сил для підтримки стратегії стримування", - зазначив генерал.

Раніше стало відомо, що Британія подвоїть підтримку України. Про це сказав Стармер під час засідання британського уряду, на якому був присутній Зеленський.

Про "відпустку Верховної Ради": Є дві конкретні особи, кому українці мають "дякувати" за тривалі перерви під час війни

середа, 24 липень 2024, 8:04

«Слуги» бояться розголосу... Сьогодні відчув значення розхожої фрази про «іспанський сором» – коли сам нічого поганого не зробив, а за ситуацію і за інших соромно. Тому, дивлячись на зливу повідомлень у стрічці про «проклятих депутатів», вирішив усе ж...