Після другої сирени зв'язок зник: Мати розповіла про зникнення доньки під час вибуху у ТЦ Кременчука

Після попадання ракет російських окупантів по торговому центру "Амстор" у Кременчуці 27 червня безвісти зниклими числиться 21 особа. Їхні родичі відчайдушно намагаються їх відшукати серед тих, хто вижив, проте завали ще не повністю розібрані і там можуть залишатися люди, передають Патріоти України.

Біля однієї з лікарень Кременчука, куди доправили 25 пацієнтів, у тіні зібралася родина, яка шукає свою зниклу доньку. Про це повідомляє Sky News.

Коли журналісти підійшли до них ближче, зрозуміли, що вони плачуть. Побачивши представників ЗМІ, жінка простягла телефон та показала фото.

На ньому зображена її 22-річна донька Тетяна з широкою посмішкою та довгим темним волоссям. Вона зникла безвісти. Її мати Людмила розповіла, що Тетяна працювала у магазині стільникового зв'язку у торговому центрі.

Коли вчора у Кременчуці пролунала перша сирена повітряної тривоги, мати розмовляла з нею телефоном. Після другої сирени вона не змогла вийти на зв'язок.

Людмила приїхала до лікарні, коли дізналася, що сюди перевезли двох молодих жінок. Але поговоривши з лікарями зрозуміла, що це не Тетяна. У них був інший колір волосся.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...