Після гучного скандалу: "Укрзалізниця" представила новий міжнародний квиток без російської мови

Укрзалізниця представила проєкт нового електронного міжнародного квитка. Наразі він узгоджується з міжнародними партнерами-залізницями. Про це повідомляє пресслужба компанії, передають Патріоти України.

Новий документ буде двомовним: українською та англійською. «Процес українізації залізниці йде узгодженим графіком. До кінця 2023 матимемо ще низку формально узгоджених та юстованих бланків, оновлених вивісок, навігації і т.п», — заявили в компанії.

І хоча новий шаблон наразі проходить стадію узгодження, як того вимагають міжнародні правила, УЗ вже прибрала залишки російської мови в інформаційних блоках при поверненні міжнародних квитків.


"Розмови точились давно": 2025 рік може стати роком виборів в Україні, - політтехнолог

субота, 28 вересень 2024, 17:49

"2025 рік може стати роком виборів в Україні. Зеленський розглядає таку можливість, "щоб зміцнити свою владу". Про це пише Economis. Воно ж наводить дані американського НДІ, згідно з якими довіра українців до Зеленського знизилася з 80% у травні 2023 р...

"Чому його давно не бачили, а Сирський ховається на Харківщині?": Безугла висунула звинувачення начальнику Генштабу ЗСУ

субота, 28 вересень 2024, 17:04

Народна депутатка Мар'яна Безугла звинуватила у хабарництві начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича та направила запит до Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. «Цікаво, чому Сирський продовжує ховатися у Харківській області, зо...