Після гучного скандалу: Вербицького звільнили з посади заступника генпрокурора

Заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького звільнили з посади, передають Патріоти України.

Сьогодні, 1 липня, генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення Вербицького за власним бажанням.

Справа Вербицького

Згідно з нещодавнім розслідуванням проекту "Схеми", дівчина заступника генерального прокурора України Дмитра Вербицького веде розкішне життя. У 2024 році Христина Ільницька придбала елітний автомобіль Porsche та триповерховий котедж у Києві. Загальна вартість цих покупок сягає 52 мільйонів гривень.

Сам Вербицький заперечує свою причетність до фінансування цих придбань. Проте, офіційно задекларований дохід Ільницької за останні 10 років складає лише близько 360 тисяч гривень.

Цей випадок викликав широкий резонанс у суспільстві та призвів до відкриття кримінального провадження Національним антикорупційним бюро України щодо можливого незаконного збагачення Вербицького.

Путіну потрібне "м'ясо": У Росії активно йде вербування підлітків на війну проти України

середа, 3 липень 2024, 10:58

Країна-агресор Росія активно шукає живу силу, аби поповнити безпрецедентні втрати в Україні. Саме тому в РФ спостерігається активне вербування неповнолітніх учасників патріотичних рухів до військкоматів на укладання контракту з досягненням повноліття,...

Влаштував "торг": Трамп обговорює можливість віддати Путіну частину території України, - Politico

середа, 3 липень 2024, 10:24

Кандидат у президенти США Дональд Трамп обговорює можливість віддати частину території України російському диктатору Володимиру Путіну, щоб швидко завершити війну, передають Патріоти України з посиланням на Politico. Видання зазначає, що прагнення швид...