Після консультацій з Путіним? Трамп поставив ультиматум Саудівській Аравії щодо скорочення видобутку нафти, - ЗМІ

Президент США Дональд Трамп погрожував принцу Саудівської Аравії Мухаммеду бен Сальману Аль Сауда виведенням американських військ в разі, якщо країни ОПЕК + не скоротять обсяги видобутку нафти. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє агентство Reuters, зазначають Патріоти України.

Господар Білого дому, за даними видання, підкреслював в спілкуванні з керівництвом Саудівської Аравії, що, якщо нафтовидобуток не скорочуватиметься, то він буде не в силах перешкодити Конгресу обкласти королівство санкціями, які в свою чергу можуть привести до виведення військ США.

Трамп, зауважив, що «не повинен був говорити такого», так як принц розумів, що у нього проблеми в результаті падіння цін на нафту. Видання не уточнює наразі коли саме президент США, котрого звинувачують у підіграванні Росії, вирішив таким чином натиснути на саудитів. Однак раніше повідомлялось, що Володимир Путін звернувся до Дональдв Трампа з проханням вплинути на Саудівську Аравію щодо зменшення видобутку нафти, після того як через відмову Москви скоротити свій видобуток на переговорах ОПЕК+ королівство підірвало ринок цін дешевою нафтою.

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....