Після кожного обстрілу РФ ми надамо Україні ще більше допомоги, - голова МЗС Великої Британії

Міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс анонсувала ще більшу допомогу для України. За її словами, нова підтримка надаватиметься після кожного обстрілу Росії. Про це Трасс заявила під час виступу другого саміту перших леді та джентльменів, який проходить у Києві у суботу, передають Патріоти України.

Вона наголосила, що українці борються не лише за своє майбутнє, а за демократію, майбутнє та суверенітет загалом. "Саме тому перемога України важлива для всіх нас. З кожною ракетою, яка потрапляє в українські міста, з кожним чоловіком, жінкою та дитиною, які страждають, ми надаватимемо більше", – сказала глава МЗС Британії.

Вона запевнила, що Росія має програти у цій війні, тому партнери продовжуватимуть підтримувати Україну. "Ми надаватимемо допомогу, щоб Україна стала потужнішою, успішнішою після цієї війни, бо вона повстане символом демократії. Те, що Путін намагається знищити Україну - він тільки створює потужнішу, об'єднану націю. Великобританія залишатиметься з Україною стільки, скільки це буде потрібно. Зараз, як ніколи Україна має перемогти", – заявила Трасс.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...