Після нападу на Україну Росія ​протягом місяців почне розпадатися: ​"В бункере победили "бешеные"... Таким языком Гитлер и Сталин говорили за дни до вторжения в Польшу", - Піонтковський (відео)

остаточне рішення було прийнято після гучних переговорів президента РФ Володимира Путіна в рамках "Нормандської трійки" за спиною України. - "Путин понял, что Европа проглотит все"

Російський політолог Андрій Піонтковський упевнений, що в Кремлі прийняли рішення на користь широкомасштабного вторгнення в Україну, зазначають Патріоти України. Риторика російської влади і ЗМІ в останні дні щодо України різко посилилася. Це говорить про те, що Кремль прийняв рішення про наступ. Таку заяву в ефірі "Еспресо" зробив російський політолог з Вашингтона Андрій Піонтковський.

"Это язык даже не угроз, а констатация факта - да, мы готовимся к военной операции против Украины… Наши планы определены. Таким языком Гитлер и Сталин говорили за дни до вторжения в Польшу", - заявив експерт. Він вважає, що остаточне рішення було прийнято після гучних переговорів президента РФ Володимира Путіна з "Нормандське четвіркою" за спиною України.
"Путин понял, что Европа проглотит все", - пояснив Піонтковський. Він упевнений, що рішення про нову хвилю агресії проти України вже прийнято. "В последние недели в бункере шел ожесточенный спор, в том числе и в черепной коробке Путина, между так называемыми "бешеными" и "умеренными", - розповів Піонтковський.

"Бешеные", з його слів, виступали за війнучерез остаточну відмову Києва від визнання ОРДЛО, а також ліквідації в Україні "5-ї колони". "Умеренные" пытались отговорить от агрессии, предупреждая о жестком ответе Запада. Однако "партия войны" одержала победу, считает эксперт. "Победу "бешеных" в бункере российская пропаганда уже, не скрывая, объявляет миру", - зазначив політолог.

Він попередив, що відповідь США на агресію буде катастрофічним для Росії. Це, в тому числі "пекельні санкції" проти економіки РФ і найближчого оточення Путіна. Є висока ймовірність, з його слів, і прямого військового участі військ США у війні. У підсумку, на думку Піонтковського, Росія буквально протягом місяців може почати розпадатися, і частина територій, ймовірно, відійдуть Китаю.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...