Після пандемії коронавірусу Росія втратить значення, а США стануть центром: Іноземцев дав цікавий прогноз

Західні економіки зможуть відновитися після пандемії коронавірусу до кінця 2020 року. Як заявив російський економіст Владислав Іноземцев, глобальна економіка дуже сильно змінить свою структуру, передають Патріоти України.

"Захід остаточно усвідомлює, що в нього в руках практично необмежене багатство, що він може, друкуючи гроші, долати будь-які тимчасові проблеми; акцент буде ще більше зроблений на технологічний прогрес; норма накопичення скоротиться в таких умовах ще більше", – зазначив він.

Водночас, за словами економіста, індустріальні країни типу Китаю та сировинні типу Росії виявляться куди менш значущими для світової економіки.

"Я б сказав, що Америка відновиться як центр "однополярного" (тільки тепер економічно) світу так само, як вона стала центром політично однополярного світу після "холодної війни", – підкреслив Іноземцев.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...