Після перемоги над РФ Україна повинна стати новим Ізраїлем, - Геращенко

Після перемоги над Росією Україна повинна стати другим Ізраїлем. Адже не виключено, що країна-агресор ще намагатиметься напасти на нашу країну і завжди загрожуватиме. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

"Найважливіше, щоб Україна більше не стала тією країною, якою була до 24 лютого. Після перемоги нам потрібно створити з України Ізраїль - країну, яка буде далі жити на кордоні з величезною ворожою державою, яка буде продовжувати нас ненавидіти. Державою з ядерною зброєю, яка буде знову намагатися на нас напасти", - сказав він.

На думку Геращенка, при цьому і сама Україна повинна змінитися - повинна бути чесна правоохоронна система, суди. У владних кабінетах також повинні бути чесні люди, які будуть готові наводити в країні порядок.

"Дуже важливо, щоби у нас були чесні суди, чесна правоохоронна система. Щоби з чесних підприємців струшували порошинки. Щоб держава стала іншою, щоб кращі люди приходили до влади з бізнесу та не грабували державу, а наводили порядок. Без цього Україна пропаде", - додав радник глави МВС.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...