Після півторамісячної перерви Новоросійськ знов атакували безпілотні катери. Лунають вибухм

Новоросійський порт

В ніч на середу, 3 оипня, близько 3.00 за місцевим часом, безпілотні катери атакували місто Новоросійськ, де розташована головна військово-морська база Чорноморського флоту російських ВМС поза Кримом та провідний торгівельний хаб РФ на Чорному морі, передають Патріоти України з посиланням на російські видання.

Безпілотник "Морський малюк" (Sea Baby)

Місцева влада просить жителів міста не підходити до вікон та сховатися в кімнаті, вікна якої не виходять на море або в приміщеннях без вікон і з суцільними стінами.

Раніше мер Новоросійська Андрій Кравченко попередив про небезпеку атаки безекіпажних катерів, вулиці поблизу набережної перекрили, у місті лунала тривога.

Місцеві мешканці в соцмережах повідомляють про звуки вибухів.

Нагадаємо, крайній раз українська комбінована атака на Новоросійськ відбулась в ніч на 17 травня. Тоді внаслідок спільних заходів Головного управління розвідки МОУ та Служби безпеки України українські дрони уразили низку воєнних об’єктів Росії у Новоросійську та тимчасово окупованому Севастополі.

Росіяни користуються успіхами й розвивають наступ: У DeepState розповіли, що відбувається на Торецькому напрямку

п’ятниця, 5 липень 2024, 15:50

Співзасновник DeepState Роман Погорілий зазначив, що на Торецькому напрямку ситуація ускладнюється. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Є складне питання, яке породжує безліч додаткових запитань без відповідей. ...

Нова "бавовна": Дрони атакували пункт управління окупантів під Новою Каховкою - знищено станцію зв'язку

п’ятниця, 5 липень 2024, 15:50

Рано-вранці 5 липня українські військові завдали удару російським окупантам у районі тимчасово окупованої Нової Каховки Херсонської області. Метою атаки шести ударних дронів став пункт управління 66 бригади управління ЗС РФ, передають Патріоти України....