Після скандалу у мережі: Російська супермодель спробувала виправдатися за рашистський символ

Російська супермодель Ірина Шейк, яка використала літеру "Z" в оформленні посту у соцмережі, заявила, що не мала на увазі підтримку війни Росії в Україні, передають Патріоти України.

Зазначимо, що ця літера є одним з рашистських символів, яким російські окупанти позначають свою техніку. Після того, як Шейк опублікувала фото салату олів'є у мережі та підписала його сленговим "russianzz on wednesday", на неї накотилася хвиля критики. Модель видалила фото і перезалила її ще раз без напису, а згодом опублікувала ще один пост, в якому зазначила, що не мала на увазі підтримку війни.

"Іноді салат це просто салат. Я даю слово: ніяких зашифрованих послань чи політичних висловлювань тут. Бажаю кожному кохання", - написала Шейк.

Зазначимо, що модель народилася у Росії, проте останні 15 років проживає у США. Супермодель лише один раз висловилося на тему війни Росії проти України виклалавши пост з написом No To War та посиланням на благодійні фронди, що допомагають українцям.


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...