Після ультранаціоналістки українофоба: Наступною жертвою підозрюваного у вбивстві Фаріон міг стати "слуга народу" Макс Бужанський, - МВС (вiдео)

Ворог політичними вбивствами в ідеологічно протилежних таборах України сподівався розв'язати усобицю

Підозрюваний у вбивстві екснардепки Ірини Фаріон в інтернеті шукав інформацію про нардепа "Слуги народу" Максима Бужанського. Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко під час брифінгу, передають Патріоти України.

За словами міністра, наступним у списку зацікавлень підозрюваного був депутат "слуги народу" Максим Бужанський.

"Вона була сама беззахисна серед всіх. Ми вам показали його пошукову табличку, я можу одне прізвище вам відкрити, наступний кого він дивився це Макс Бужанський", - сказав Клименко.

"Не те що Росія їх бажає і намагається нав'язати": Коваленко пояснив заяву Кулеби про переговори з Росією

п’ятниця, 26 липень 2024, 14:50

Російська пропаганда використала максимально у своїх інтересах та поза контекстом фразу міністра закордонних справ Дмитра Кулеби про готовність України до перемовин з Росією. РосЗМІ не навели жодного контексту, в якому пролунала така заява, передають П...

Новий етап "чисток"? У Росії за корупцію затримали колишнього заступника Шойгу

п’ятниця, 26 липень 2024, 14:44

ФСБ Росії арештувала колишнього заступника міністра оборони РФ, генерала армії Дмитра Булгакова у справі про корупцію, передають Патріоти України. Повідомляється, що Булгакова, який буз заступником міністра оборони у 2008 – 2022 роках, відвезли до СІЗО...