Після усунення Путіна в Росії за владу воюватимуть бойовики Пригожина і Кадирова, - історик

Громадянська війна в Росії після усунення російського диктатора Володимира Путіна - дуже поганий варіант для всіх, оскільки це буде боротьба неконтрольованих і варварських організацій. Про це в інтерв'ю "Радіо НВ" заявив відомий історик і професор Українського католицького університету Ярослав Грицак, передають Патріоти України.

"Боротьба прізвища, яку ви назвали, (Пригожина) і, очевидно, лідера Чеченської Республіки (маріонетки Кремля Рамзана Кадирова ). Це дуже поганий варіант для всіх. Тому що буде боротьба. Той, хто знає історію громадянської війни між білою і червоною Росією, знає, що це може означати", — сказав історик.

Грицак також зазначив-громадянська війна буде становити небезпеку не тільки для жителів країни-агресора, а й для сусідніх країн. "І також дуже важливо, що цей хаос — це ще й війна, де одна, а може бути і дві сторони матимуть атомну зброю. Це, як то кажуть по-російськи, "мало не здасться"", - підсумував він.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...