Після війни Шойгу треба буде поставити пам'ятник на кордоні України за розкрадання армії РФ, - голова Луганської ОВА (відео)

В інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай подякував міністру оборони Росії Сергію Шойгу за розкрадання своєї армії, що позитивно позначається на війні України проти Росії, передають Патріоти України.

"Дякую Шойгу за те, що вони розікрали практично весь бюджет російської армії. Ну просто молодець, от супер! Яхти, пароплави, будинки, нерухомість, гроші на рахунках – все зараз заморозили. І ось ці от 30 танків, з яких чотири завелися”, – сказав він.

Голова обладміністрації відповів також на іронічне запитання, чи не варто Шойгу надати звання "герой України". "Я думаю, що треба обов'язково на кордоні з Україною поставити йому якийсь пам'ятник дерев'яний. Ну, там, з берези виріжемо. До нього не заросте народна стежка", – вважає Гайдай. Він назвав Росію "прогнилою країною", яка ніколи не переможе Україну.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: