Після вояжу до Києва і Москви: Орбан прибув у Пекін із "мирною місією"

Літак прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана приземлився у Пекіні після серії візитів політика в Україну, Росію та Азербайджан. Глава угорського уряду заявив, що відвідує Китай зі своєю "мирною" місією, передають Патріоти України.

Угорський прем'єр оприлюднив світлину після приземлення в аеропорту китайської столиці. "Мирна місія 3.0. Пекін" - підписав він фото.

Скоріш за все, йдеться про продовження "мирної" ініціативи Орбана щодо завершення війни РФ проти України, стосовно якої він того тижня спілкувався з українським президентом у Києві та російським диктатором у Москві.

В Міністерстві закордонних справ Китаю заявили, що 8 липня у лідера КНР Сі Цзіньпіна запланована зустріч з Орбаном. Як передає Xinhua, вона відбудеться для поглибленого спілкування "з питань, що становлять взаємний інтерес". В китайській державній урядовій агенції новин не надали інших деталей щодо їхньої зустрічі та переговорів.

Доходний бізнес: В Україні вперше заплатили мега гонорар викривачеві корупції

неділя, 6 жовтень 2024, 8:57

Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) вперше виплатило винагороду викривачеві корупції в сумі 1,68 млн грн. Гроші отримав чинний військовослужбовець, ексдиректор департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони Андрій Бойко, який ви...