Після впертого мовчання. Автор "Воїнів світла" Міхалок неочікувано зажадав нових виборів у Білорусі: "Лукашенко не легітимний"

Сергій Міхалок не зміг більше залишатись осторонь подій, котрі сколихнули його країну, відкинувши наслідки і попередження "компетентних органів" Мінська

Відомий музикант, фронтмен групи Brutto Nostra Сергій Міхалок після довгих відмов говорити про драматичні події на Батьківщині записав відеозвернення. 7-хвилинний ролик оприлюднений на офіційному YouTube-каналі Brutto Nostra, зазначають Патріоти України.

На початку Міхалок читає власний чотиривірш, в якому заявив про неуспішність влади "свистами нагаек" розігнати протести.

"Душой я свободный человек. И таковым буду целый век", - заявив музикант. Він від імені своєї групи відмовився визнавати результати президентських виборів в Білорусі.

"Считаем, что гражданин Лукашенко не является легитимным и законным руководителем нашей страны", - сказав Міхалок. Він зажадав нових виборів в Білорусі, але чесних і демократичних з безліччю кандидатів. Фронтмен Brutto Nostra також звернувся до білоруських силовиків, які брали участь в розгоні мирних протестів. Він назвав їх "бешенными псами".

"Те, кто поднял руку на свой народ, избивал стариков, женщин, детей, работяг, кто избивал своих кормильцев, должны сидеть на скамье подсудимых и за решеткой", - сообщил музыкант.

Нагадаємо, під час виступу в Одесі, відповідаючи на питання, як автор "Воїнів Світла" ставиться до того, що відбувається у нього вдома, артист відповів "Я не для того, чтобы геополитическую ху*ню рассказывать".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...