Після втрати "Циклона" РФ ще має достатньо ракетоносіїв, - Плетенчук

У результаті удару по певному об’єкту у тимчасово окупованому Криму сталося влучання у ракетний катер "Циклон", який є носієм крилатих ракет типу "Калібр", але російський флот ще має досить ракетоносіїв. Про це ефірі телемарафону розповів начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, передають Патріоти України.

"Якщо брати суто технічно, флотилією їх можна було називати з моменту втрати крейсера "Москва", як корабля першого рангу. Але це якщо брати аспекти суто технічні. Фактично - у складі флоту ще залишається багато одиниць, серед них є й носії крилатих ракет. Так, "Циклон" був останнім ракетоносієм у Криму серед інших. Але казати, що угрупування повністю відсутнє, або воно мале – ні. Поки ще рано", - сказав Плетенчук.

Він додав, що у росіян є інша проблема – фактично неможливість застосовувати наявний у них корабельне-катерний склад через небезпеку виходів у Чорне море. "Цей факт ми так само спостерігаємо", - сказав спікер.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...