Після вибухів почалася потужна пожежа: Внаслідок удару окупантів по Харкову загинули щонайменше 3 людей, є поранені (фото, відео)

Увечері в четвер, 7 липня, у Харкові чули цілу серію вибухів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали і пабліки у соціальних мережах з посиланням на очевидців, публікуючи фото і відео з клубами диму над містом, передають Патріоти України.

За непідтвердженою на цей час інформацією, "прильоти" ворожих ракет зафіксували у декількох районах. Як повідомляє Telegram-канал "Харків 1654", після обстрілів в одному з районів спалахнули сильні пожежі.

Російські війська завдали ударів по одному з районів Харкова, повідомляє голова обласної військової адміністрації Синєгубов.

"Попередньо – реактивними системами залпового вогню. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, на цей час від російських обстрілів постраждали троє людей. Інформація оновлюється, – зазначив він. – На місцях влучень працюють усі профільні служби: рятувальники, медики та правоохоронці".

Оновлену інформацію щодо жертв та потерпілих станом на 18:56 оприлюднив очільник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

Актуальна інформація щодо масованого обстрілу росіянами Харкова 7 липня

Болвінов уточнив, що росіяни вчергове вгатили по Харкову, а саме по Немишлянському районі міста. За його інформацією, загинули 3 людей, ще 5 харків'ян отримали поранення. "За попередніми даними, наше місто обстріляно з РСЗВ "Ураган", осколково-фугасними снарядами", – додав Болвінов.

Посадовець розповів, що слідчі уже перебувають на місці "прильотів" та працюють над встановленням усіх подробиць та фактів.

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...