Після заяви МЗС України наше посольство в Єревані облили борщем

Варто нагадати, що Вірменія стала однією з трьох держав колишнього СРСР, котрі крім Росії визнали "референдум" у Криму про незалежність та подальше приєднання до держави-агресора.

Представники молодіжного крила місцевої партії облили борщем будівлю українського посольства у Вірменії після заяви МЗС щодо конфлікту з Азербайджаном. Про це повідомляє місцеве видання Panorama, зазначають Патріоти України.

Учасники акції протесту тримали в руках плакати з гаслами англійською мовою: «Сором Україні», «Україна + Азербайджан», «Не будь, як Україна» та інше. Також люди закликали Україну визначитися з агресором.

За словами організаторів акції протесту, Україна у заяві МЗС зайняла однозначну позицію на підтримку Азербайджану після збройної ескалації між обома країнами на кордоні 12 липня.

«Ми прийшли сюди, щоб сказати: з’їжте приготований вами борщ», – сказали протестувальники та вилили у бік будівлі каструлю зі стравою.

Також громадяни закликали послів передати українській владі «залишити в стороні бізнес-інтереси й не втручатися у цей конфлікт».

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: