Після заяви про українських полонених: Буданов звернувся до Кадирова

Главі Чеченської республіки Рамзану Кадирову не варто робити свої пропозиції щодо обміну полоненими через медіа. Про це глава Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив у ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Як заявив начальник ГУР, він досить дивно сприймає подібні заяви, які з'являються через медіа. «Якщо людина хоче щось вирішити, він знає, як і на кого вийти. Якщо не знає, йому підкажуть. А пропонувати через медіа зняти санкції з родини, це трошки дивно, як на мене», – сказав він.

Нагадаємо, глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував США зняти з його родини санкції в обмін на полонених бійців Збройних сил України. «Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, моїх дочок, ні в чому не винних людей, коней… крім мене, то ми цих людей віддамо», – сказав він.

Кадиров нібито передав список військовополонених колишньому інспектору ООН зі спостереження за ліквідацією іракської зброї масового знищення Скотту Ріттеру, який займався просуванням прокремлівських наративів.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...