Після запевнень, що все ОК, на Банковій не витримали і розкритикували Разумкова за зраду команді

Банкова демонструє непослідовність. Спочатку спікери "Слуг" доклади зусилля, щоб довести єдність Разумкова з монобільшістю і президентом. А через кілька днів ОПУ озвучує претензії до "не першої, але і не другої" особи парламентсько-президентської держави.

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вважає дуже дивною позицію спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова, який демонструє свої політичні амбіції. Як сказав високопосадовець в інтерв’ю РБК-Україна, це його особиста думка, бо президент Володимир Зеленський "більш м'яко і спокійно ставиться до таких дискусійних моментів", зазначають Патріоти України.

"На мій погляд, дуже дивна позиція. Тому що зайшла команда, він (Разумков, – ред.) є членом цієї команди, він не сам заходив у виборчу кампанію, не сам її модерував і вигравав", – наголосив радник.

За його словами, командна робота передбачає 4-4,5 роки спільної роботи, коли в команди є певні цінності і вона в їхніх межах кудись рухається.

"Мені здається, що спікер трохи вийшов у фальстарті й починає демонструвати свою самостійність. Для команди це погано, для команди це шкідливо, для України це теж шкідливо. Тому що або команда закладає нові принципи формування політичної ідентичності, або команда просто розпадається з незрозумілих причин особистих амбіцій", – зазначив Подоляк.

Водночас він заперечив, що між президентом і спікером є конфлікт. "Конфлікту точно немає. Спікер почав дуже рано намагатися підкреслити власну політичну значущість і займатися власним політичним будівництвом. Це моя думка, але конфлікту між президентом і спікером точно немає, вони в такій же робочій комунікації, як і раніше", – запевнив радник.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...