Піти з гордо піднятою головою: Сім'я Байдена обговорила план виходу 81-річного президента з виборчих перегонів - ЗМІ

Члени сім'ї президента США Джо Байдена обговорили можливий вихід з передвиборчої кампанії після закликів однопартійців і донорів. Про це повідомляє NBC News у п’ятницю, 19 липня, зазначають Патріоти України.

Переважно дискусія стосувалася того, аби можливий вихід Байдена забезпечив Демократичній партії найкращі шанси для перемоги над Дональдом Трампом, а також був гідним завершенням його понад 50-річної політичної кар'єри.

Згідно з інформацією джерел, серед головних аспектів обговорення: вплив кампанії на його здоров'я, сім'ю і стабільність у країні.

Своєю чергою, речник Білого дому Ендрю Бейтс повідомив на платформі X, що інформація NBC News не відповідає дійсності.

У Львові стріляли в Ірину Фаріон. Стан вкрай важкий. Зеленський зробив екстрену заяву

п’ятниця, 19 липень 2024, 23:14

У п’ятницю, 19 липня ввечері, у Львові скоїли замах на колишню народну депутатку Ірину Фаріон, це сталося на вулиці Масарика, передають Патріоти України з посиланням на ZAXID.NET. Ірина Фаріон поступила в лікарню на вул. Топольній близько 20:00 у віді...

Піти з гордо піднятою головою: Сім'я Байдена обговорила план виходу 81-річного президента з виборчих перегонів - ЗМІ

п’ятниця, 19 липень 2024, 20:55

Члени сім'ї президента США Джо Байдена обговорили можливий вихід з передвиборчої кампанії після закликів однопартійців і донорів. Про це повідомляє NBC News у п’ятницю, 19 липня, зазначають Патріоти України. Переважно дискусія стосувалася того, аби мож...