Пьють "боярышник" і вважають себе переможцями Третьої світової: Кремлівські старці сприйняли дзвінок Байдена майже як капітуляцію. "Старіку Кабаєву" на радощах варто застрелитися

Недоімперія остаточно втратила здоровий глузд, вбачаючи бажане, де йоо і близько немає

У Кремлі сприйняли як тактичну перемогу дзвінок президента США Джо Байдена президенту Росії Володимиру Путіну з пропозицією про особисту зустріч. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на три джерела, близьких до російської влади, зазначають Патріоти України.

За словами джерел, Кремль сприйняв як тактичну перемогу пропозицію Байдена про зустріч із Путіним, оскільки вона свідчить про вимушене визнання новою адміністрацією США необхідності взаємодії з Москвою.

Чиновник Держдепартаменту заявив виданню, що США після приходу до влади Байдена розраховував зосередитися на відносинах з Китаєм і відсунути РФ на другий план, але цьому завадило нарощування військової присутності Росії біля кордонів України і в окупованому Криму.

Bloomberg називає напруженість у відносинах Росії з США і Європою найгіршою з часів холодної війни. При цьому наголошується, що Кремль задоволений результатами, які приніс «ризикований гамбіт», під якими мається на увазі дзвінок Путіну.

На думку джерел, Путін хоче, щоб Захід ставився до нього як до рівного. Одне з них вважає, що РФ може скоротити підтримку “ЛДНР” в обмін на пом’якшення санкцій і фактичне визнання Криму російським.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...