Пів року під арештом: Семенченко оголосив безстрокове голодування і назвав Зеленського “беззаконником”

Колишній народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко оголосив безстрокове голодування. Про це він сказав в ході апеляційного засідання 20 серпня, повідомляють Патріоти України.

На Facebook-сторінці екс-нардепа сказано, що причиною такого кроку стало перенесення розгляду справи, в рамках якого Семенченко підозрюють у створенні приватної військової компанії і незаконному поводженні зі зброєю.

Під час судового засідання Семенченко назвав президента Володимира Зеленського “беззаконням, який керує країною під маскою клоуна”.

“Поки ми з вами розуміли і говорили, що ми звичайні громадяни і нехай замість нас хтось управляє країною, країною управляє клоун. Якщо точніше, то під маскою клоуна звичайний беззаконня. І ми в цьому винні, між іншим, самі тому, що цю владу потрібно було брати в 2014-му”, – сказав він.

Слід зазначити, що Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги на запобіжний захід у справі Семенченка на 3 вересня.

24 березня СБУ повідомила про викриття та припинення діяльності незаконного збройного формування – «приватної військової компанії». За даними слідства, організаторами ПВК були екс-нардеп Семен Семенченко і» агент НАБУ ” Шевченко.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...