Південне пекло окупантам: У Чорнобаївці знов знищено склад боєприпасів, купу ворожої техніки та десятки російських зайд

Як повідомляє ОК "Південь", ЗСУ знищили в Чорнобаївці та Білогірці стаціонарний і польовий склад боєприпасів, передають Патріоти України.

Крім того, ліквідовані 66 росіян, три танки Т-72, три гусеничних мінних загороджувачі, дві гаубиці "Мста-С", самохідна гаубиця "Гвоздика", мінометний комплекс "Сані", три одиниці автотехніки. Також на Миколаївщині ЗСУ знищили БПЛА типу "Форпост".

Як повідомляється, наша авіація завдала п’ять ударів по ворогу. Парами штурмовиків та бомбардувальником уражено три ворожих опорних пункти, гелікоптерними парами - ще два навколо сіл Бериславського та Херсонського районів.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...