Північна Корея почала шити зимову форму для російських окупантів, які воюють в Україні

Росія передає матеріали до Північної Кореї, а там фабрики у великій кількості виготовляють зимову форму для військових ЗС РФ, які воюють в Україні. Про це повідомляє Radio Free Asia, посилаючись на свої джерела, передають Патріоти України.

У повідомленні RFA зазначається, що щонайменше три фабрики в столиці Північної Кореї Пхеньяні та інші заводи в інших містах країни виготовляють зимову форму, нижню білизну та взуття для російських солдатів в Україні, використовуючи російську сировину.

За даними видання, на кожній із фабрик працюють від 500 до 1000 швейних працівників. Як пише інформаційне агентство, готова уніформа буде відправлена до Росії вантажним поїздом за маршрутом Тумен-Хасан, який перетинає російсько-корейський кордон у північно-східній частині Північної Кореї. Відомо, що 2 листопада за цим маршрутом відновили залізничні вантажні перевезення. До відновлення залізничних вантажних перевезень через російсько-корейський кордон сировину для уніформи транспортували морем.

У коментарі виданню посольство Росії в Північній Кореї заявило, що Москва зацікавлена в закупівлі одягу та взуття в Пхеньяні.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...