Північна Салтівка зовсім поруч: Росіяни обстріляли касетними боєприпасами село під Харковом

Російська терористична армія у неділю, 11 червня, обстріляла село Циркуни, що під Харковом, касетними боєприпасами. На місце події виїхали усі екстрені служби. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Російські терористи вдарили касетними боєприпасами по селу Циркуни, що за 9 кілометрів від Харкова. Масштаби руйнувань та наслідки наразі встановлюються.

"Окупанти обстріляли Циркуни Харківського району. Попередньо, касетними боєприпасами. Профільні служби виїхали на місця влучань, інформація щодо постраждалих та пошкоджень встановлюється", - написав Синєгубов.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...