Півроку після виборів західні партнери були в захваті від Зеленського, тепер розчарувались, - фінансист Фурса

Бажання, щоб тебе любили, - дуже негативна якість для державного діяча.

Коли людина приходить до влади, має обрати: або рейтинг, або реформи. Про це в інтерв'ю говорить інвестиційний банкір Сергій Фурса, передають Патріоти України.

"Вам не аплодуватимуть, якщо ви реально впроваджуєте зміни. Лех Валенса - колишній президент Польщі - яскравий приклад. Половина Британії досі ненавидить Маргарет Тетчер. Бажання, щоб тебе любили, - дуже негативна якість для державного діяча", - каже він.

Зі справжньої версії інтерв'ю The Guardian видно, що над Зеленським насміхаються, вважає Сергій Фурса. "Пів року після виборів західні партнери були в захваті від Зеленського. Очікували змін. Тепер українському президенту більше не довіряють. Це грає на руку Росії. Будь-яке його намагання щось зробити у протистоянні з агресором на зовнішньому фронті буде натикатись на скептичне ставлення світу", - додає банкір.

Джерело: Gazeta.ua

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...