Плагіат? У новорічному привітанні Зеленського знайшли схожість із відомим різдвяним фільмом (відео)

У мережі помітили схожість новорічного привітання президента України Володимира Зеленського з промовою персонажа актора Х'ю Гранта в різдвяному фільмі "Реальна любов". Про це повідомив телеграм-канал "Бабель". На опублікованому відео показані фрагменти виступу Зеленського упереміш із нарізкою з кіно, передають Патріоти України.

"Ніхто не помітив схожість з промовою героя Х'ю Гранта в фільмі" Реальна любов". А вона є! (нам так здається) Можливо, так сталося випадково, а можливо – спічрайтер використовував цей фрагмент свідомо", – зазначено в повідомленні.

Далі наводимо слова Зеленського і фрази з фільму:

  • Ми – великий народ – Ми велична країна.
  • Ми маємо хоробрість Святослава, велич Володимира, мудрість Ярослава – Ми країна Шекспіра, Черчилля, Beatles, Шона Коннері, Гаррі Поттера.
  • У нас є Шевченко. Більше того – у нас є два Шевченка! – Правої ноги Бекхема. І лівої ноги Бекхема.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...